Mire jó?

Ha szeretnél az eddigiektől eltérő módon tekinteni önmagadra és belső utazásra indulsz, bizony készülj fel, hogy nem csak vidám pillanatokban lesz részed…

Persze, maradhatsz a felszínen, érdekességeket hallhatsz magadról, de ebben az esetben aligha lesz érdemi változás bárhol is az életedben. Az asztrológia nem felmentést ad, hogy hát én ilyen vagyok, ezt dobta az élet, hanem nagyon is kemény felelősség vállalást ad, hogy igen, ezeket a lehetőségeket és kihívásokat kaptam és az én felelősségem, hogy a tőlem telhető legjobbat hozzam ki belőle.

A velem való munkához nem elegendő egy asztrológiai képlet. Ez olyan, mintha belenéznék a bevásárlókocsidba és megállapítanám, hogy igen, itt minden megtalálható egy kiváló paprikás krumplihoz. De arról fogalmam sincs - csak a veled való beszélgetés során tudom meg- hogy Te vajon kiválóan eltudod-e készíteni és jóízűen elfogyasztod vagy minden nap tojásos nokedliről álmodozol esetleg folyton kifelejted a sót, vagy a hagyma ott fog elrohadni minden alkalommal a kamra mélyén. Közösen fel tudjuk deríteni, hogy mik is azok az alapanyagok, amiket hoztál, melyek azok, melyeket kiválóan használsz –akár tudatosan, akár csak ráérzéssel- és mely összetevők működését és gyakorlati alkalmazását kell jobban megismerned, esetleg újratanulnod hogy teljesebben készíthesd ételed vagyis élhesd életed. Törekedve így az egész-ség felé. Mellékhatásként akár az is előfordulhat, hogy egyszercsak jött betegség így egyszercsak távozni fog. (Soha nem helyettesíti az orvosi kezelést, csak segíthet, hogy előbb gyógyuljunk. )

Gyakori kérdés az asztrológiai jövőbe látás, hogy mi lesz…  az előző példánál maradva, én itt és most nem tudom „megjósolni”, hogy megtanulod-e jól elkészíteni azt a bizonyos paprikás krumplit. És lássuk be, hogy bizony sok múlik ezen a későbbiekben. Hiszen egyszerre van meghatározottság: hogy milyen alapanyagokat kaptál és szabad akarat: hogy mihez is kezdesz a kapott dolgokkal.

Akkor miben is segíthet ebben a tekintetben az asztrológia? Erre a kérdésre a konzultáció menüpont alatt is találhatsz még válaszokat. Az asztrológia segítségével látható, hogy bizonyos időpontokban az energiák valamilyen formája jobban összesűrüsödik –vagyis időminőségeket tudunk vizsgálni. Pl. látszik, hogy a következő évedben a gondoskodással kapcsolatban változás lesz az életedben. Viszont nem tudni, hogy elmész Afrikába önkétesnek, a helyi állatmenhelyen vállalsz segítői munkát, gyereked lesz esetleg megtanulsz önmagadról és a belső igényeidről igazából gondoskodni. Tehát –mint az utolsó esetnél is- lehet, hogy nem is fog látszani a felszínen semmi…Az időminőségek ismerete azonban segítség lehet, hogy kiomndásra és belátásra kerüljön, hogy igen, valaminek bizony eljött az ideje vagy „csak” tudjuk, hogy aktuálisan mivel van dolgunk.